Skip to content
De keuze voor een Hypotheek maak je niet zomaar

Het moet goed zijn en blijven, ook voor de toekomst. Uitgaande van je wensen en persoonlijke situatie geven wij jou een helder en objectief advies.

Wij vergelijken alle verschillende geldverstrekkers om de laagste rente en de beste voorwaarden uit de markt te kunnen bieden. Met de software van de Nationale Hypotheekbond hebben we controle op je hypotheek gedurende de gehele looptijd. Informeer ons tijdig over veranderingen om samen je hypotheek up-to-date te houden.

Hierbij te denken aan veranderingen die op de persoonlijke situatie van  toepassing zijn of op gewijzigde (rente-) tarieven en voorwaarden.
Is de waarde van je woning gestegen of heb je een deel van je hypotheek afgelost? Dan valt je hypotheek misschien in een lagere risicoklasse en kan het rentepercentage worden verlaagd.

Kijk op renteoverzicht.

 

Een eerlijk en objectief advies

Stappenplan

  • Je zoekt een leuke woning
  • Samen inventariseren we de financiële situatie
  • Jij bepaalt je eisen en wensen
  • Wij maken het adviesrapport voor een optimale hypotheek, overlijdensrisico- en woonlastenverzekering
  • Wij regelen de hypotheek, de taxatie, de notaris, en in overleg eventueel een bouwkundige keuringsrapport

Bereken direct je

Lage rente biedt kansen

Droom je wel eens van een ander huis? Bij deze lage hypotheekrente is misschien nu hét moment om te gaan verhuizen. Of toch maar lekker blijven wonen! Je huis opknappen en verbeteren voor meer energiebesparing en nog meer comfort.